Składniki:
Jarmuż – 1 garść (20 g)
Kiwi – 1 sztuka
Jabłko – 1 sztuka
Woda – 150 ml
Przygotowanie:
Kiwi i jabłko obrać ze skórki. Pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki zblendować.
Specjalistyczna Poradnia Dietetyki Onkologicznej i Nefrologicznej
Składniki:
Jarmuż – 1 garść (20 g)
Kiwi – 1 sztuka
Jabłko – 1 sztuka
Woda – 150 ml
Przygotowanie:
Kiwi i jabłko obrać ze skórki. Pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki zblendować.
Sylwia Czaja-Stolc – 726 337 615
Joanna Mamet – 508 255 451
onkomedicdiet@gmail.com
Specjalistyczna Poradnia Dietetyki
Onkologicznej i Nefrologicznej
ul. Józefa Wybickiego 3/12, 81-391 Gdynia